Logo 1 Gfx Promo 1
Logo 2 Display text Promo 2
Nav start Go to The GroupGo to ProjectsGo to CollaboratorsGo to PedagogyGo to People Nav end
Home > Projects > Switch On, Switch Off Click here for english text
Switch On, Switch OffSomniloquismParadise birdSamurionette

Image gallery (Click to enlarge)Switch On, Switch Off er en forestilling, der går i kødet på prostitution. Den er et kunstnerisk indspark i den aktuelle debat om prostitution og sex som handelsvare.

Det er historien om en kvindes vej ind og ud af prostitution. Om hendes følelsesmæssige overvejelser og frustrationer og om de psykiske men. Skuespillerne Kristina Murdin og Nina Hansen sætter deres kroppe i spil, og med hjælp fra den italienske instruktør Fabrizia Forieri, og komponisten Mike H, skaber de en stærk fysisk, musikalsk og ekspressiv forestilling. Det er nemlig nemt nok at læne sig tilbage og sige, at det er ok at sælge sin krop; noget andet er at mærke, hvad det i praksis betyder at sælge sig selv.

                      Men jeg kan ikke længere tie stille, lade som om alt er normalt, at det bare er for en tid, en periode af mit liv. Jeg ønsker at glemme den. Jeg trænger til at elske – kun det. Jeg trænger til at elske.” (Coelho, 2003)

Forestillingens tekster er inspireret af den brasilianske journalist og forfatter Paulo Coelho, den iranske kvindelige digter Forough Farrokhzad og den britiske psykiater R.D. Laing. Derudover har debattør og forfatter til Hustler - mit liv som luksusprostitueret (2000) og Sirenesang - en fortælling om at overleve vanvid (2006), Odile Poulsen, været en garant for forestillingens troværdighed. Mange af teksterne i forestillingen er skrevet af Odile.

Skuespillere: Nina Hansen og Kristina Murdin
Instruktion: Fabrizia Forieri
Lys-design: Stine Madsen
Musik: Mike H
Længde: 55 min.

For further details write to: administration@outlawfields.dkTop


Copy text Gfx